Олегу

Макошине святкує знову,
День народження Олега Іванова,
Там сало з м"ясушком шкварчить,
Горілка на столі стоїть.

Всі гості йдуть до столу та сідають,
Смачненькі поздоровлення,вітають,
Обійми, поцілунки від душі,
Тоді з"їдають все, що на столі.

І чарка повна ло країв,
ЇЇ щораз наповнює хозяїн радо,
Байки та жарти підуть вмить,
Регоче вся чесна громада.

Святкуй Макошине, святкуй Заречна,
Бо на Заречній вулиці вже осінь золота,
Сьогодні день народження Олега,
Святкує й Батьківщина вся.


З Днем Народження, Олеже!
      25.10.2019р.
  Запоріжжя- Макошине





 
 


Рецензии