Навiщо...

Збери свої пролитi хмари...

                                Рецензия на «Навiщо я знову тверезий» (Сергей Сергеевич Радченко)


Збери свої пролитi хмари
До склянки чотири чверті
Стули навпіл трощені скроні
Долонями затули
Чи вухами скрегіт коло
Що виллється раз по разі
До жодної долу краплі
Сирої до тям землі
Аж до обертання столу
Як друзі прийдуть з довкола
Й сядуть з тобою поруч
Щоб випити разом ніч

Та біль розділити разом
Смутка й туги шкереберті,
То посмішка повернеться
На губи, здолавши смерть




   30.10.2019 в 01:58   •


Рецензии