Bana buyuk miras biraktin

Bana buyuk miras biraktin
Fark etmeden ya da bile bile.
Hayat zalim bir ders bana verdi
Cok sey de ogretti bu gunlerde…
Geri dondum ben kendime
Eve donmek kadar guzel huzur dolu duygular;m,
Sakin oldum ve kapandim
Sessizce dusunmek icin.
Bir kirildim, bir yiprandim
Hic olmadigim gibi kotu oldum
Kalkma gucu nasil buldum?
Toparlandim… Ve anladim
Bana buyuk miras biraktin
Aydinlattin ve ogrettin,
Soguk bir kis yagmuruma gunes oldun
Ve isittin... ben alistim..
Sonra gittin… ben usudum,
Hasta oldum ve yikildim,
Ama icimde bir nur biraktin
Fark etmeden ya da bile bile
Ona baktim ve sevindim,
Benim parcam oldu o nur,
Sinmis gonlumun icine,
;cim oldukca isindi, nefes aldim,
Yeni baslangica adim attim,
Bir geriye baktim - gulumsedim,
Cok tesekkur ettim,
Bana buyuk miras biraktin!


Рецензии