Чилле гечелер

Къабакъны балы къайнай,
Печде къазан къартыллай,
Къырдан гирип гелгенде,
Башынгны ийис чырмай.

Къыш гечелер узакъда
Гелген къонакъ-"тузакъда":
Бирдагъы ашайыкъ-деп,
-О зат да бар, бу зат да...…

Увуз кюрзе, мичари,
Сохта ичек, гьалтама,
Тахана каш сап-сари,
Явлу экмек бал тама.....

Оюн къыза :"шеш-беш!"-деп,
Къомуз къыллар чертиле.
"Гьали гелер язбаш"-деп
Кёп умутлар этиле.

16.02.2017.


Рецензии