Осiннiй таночок

Віночок дівчинка із листячка сплела,
І,мов принцеса, в ньому закружляла,
Їй липа ще листочків додала,
А в золото їх осінь фарбувала.

ПРИСПІВ

Листя,листя,листячко,листя золоте,
Дівчинка віночки із нього плете.
А осінь фарбує пензликом усе
І з собою фарби й пензлики несе.

В віночку дівчинка гуляла у саду
І листячко їй пісеньку співало:
«У казку я тебе ще поведу»…
Воно й таночок з нею танцювало.

ПРИСПІВ

А сонце промені кидало між гілок,
І ніжно так торкалось її щічки.
Вела чарівна фея цей танок.
Вплітала непомітно в косу стрічки.

14.11.2019 р.


Рецензии