Чорнi брови, карi очi

Ви питали про волосся,
Колір шкіри та взуття,
Не спитавши про взаємність
І забувши почуття…

І тому, кому цікаво
Тільки з радістю скажу -
Від природи колір кави
Я чомусь його люблю.

Чорні брови, карі очі -
Ось такий мій ідеал.
Руки ніжні ці дівочі.
Досить? Тільки-но почав…

Досить мудра та розумна.
І серйозна, і смішна,
І шалена та нестримна.
То весела, то сумна.

"ЧарівнА немов царівна...
Образ казки...", - хтось сказав!
І прекрасніша за квіти...
Світ таких не зустрічав.

Чорні брови, чорні очі.
Ось такий мій ідеал…
Коси плетені дівочі
Ось і є мій ідеал…

весна-лето 2015


Рецензии