Онучок

Є у мене онучок
Звуть його Нікіта
Хлопчик він привітний
Розумний та спритний
Як назустріч біжить
Мов крутить педалі
Часто в гості приіздить
До бабусі Валі
Нам нікого не потрібно!
Ні мами! Ні тата!
Бач!Зростає хлопчик гідний!
Справ в нього багато!
Без роботи онучок
Не може сидіти!
У бабусю він пішов.
Як же йому не радіти!


Рецензии