Ападаюць

…Ападаюць
Чароўныя краскі,
Ападаюць,
Каб больш не цьвісьці…
Дай руку мне,
Дай сэрца надломы,
На калені прысядзь, абдымі

Раскажы мне,
Аб тым, што мінула.
Раскажы мне,
Што будзе затым.
У тваіх вачах
сябе зноўку бачу...
Россып зорак на небе начным.

Прасьпявай
пад вячэрнія бомы
Прасьпявай
пра кахання агні.
І гэта зноўку
сэрца сагрэе
Потым душу запаляць яны.

Адлюстроўвай.
Так хочацца верыць…
Адлюстроўвай
Свой смутак і боль.
Дай руку мне,
Дай вусны, дай сэрца,
Дай вачэй тваіх ваду і соль.

***

Опадают,
чудесные краски.
Опадают,
уже отцвели.
Дай руку мне,
Дай сердца надломы
На колени присядь, обними.

Расскажи мне,
Что доброго было
Расскажи мне,
Что будет потом.
В твоих глазах
Моё отраженье
Россыпь звёзд, как на небе ночном.

Спой мне песню,
как пела мне мама.
Спой мне песню.
Как-будто свечой
И это сразу сердце согреет
и осветит, и даст мне покой.

Отражая...
Так хочется верить.
Отражая
Всё горе и боль
Дай руку мне,
Дай губы, дай сердце,
Дай мне глаз твоих воду и соль.


Рецензии