Чистота сердець

Ти заплітав мені кіски. Я малювала тобі лисиня.
Ми лежали в реанімаціі… було страшно… була війна…
Як же добре, що ти малесенький. Все забудеш продовж роки.
Все загоїться… Ми ж тут молимось, просим – Боженька, допоможи!
Але ти знов питаєш крихітко - Мамо, таточко ось! Дивись!
Він веселкою з нами грається, він нас бачить! Як хитрий лис
Між хмаринками там ховається, та в веселку забіг на мить.
 Татко в хованки з нами грається. Це ж так весело. Але… мовчить…

Що тут скажеш. Синочок видужить. Буде вірити в казку снів.
Хай майбутнє нам посміхається. Ми здолаємо біль та гнів…


Рецензии
Какая чистота! Какая напевная речь!

Расьяна   25.01.2020 09:21     Заявить о нарушении
Благодарю. Вы услышали!Это чудо!!!

Людмигор   29.01.2020 18:36   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.