я буду всю дорогу йти

тільки подих, який ніхто не бачить
останній доказ змученого тіла.

я так багато мріяв  до.
а зараз, ким  я є - незрозуміло.

Високий дих, що втомлено іду
під гору, сповіщає що секунди.

Я вже молюся і себе молю
спинитись хоч на мить - піти наступним

не пропускаючи поперед себе люд,
не допускаючи до себе друзів,
високий подих мій найкращий друг
а очі покривають думку в тузі

я буду йти, хай на горі спинюсь,
недоповзу і буду вдаль гледіти

та з недругом на півшляху -не вмру
та з другом не ділитиму розлуки.


Рецензии