Антон на Кор нь - П сня зливи

На моєму підвіконні
Град копитцями цок-цок
Зажуривсь на рушникові
Вороненький мій коньок
Що голівки конюшини
вітер шаблями знесе
козаченька до дівчини
в зливу він не привезе…

Репліка Стафідова Володимира

Вибачай, про кого мова,
Ця зворушлива твоя?
Була б дівка, я готовий
Можу навіть без коня.
А про зливу – що та злива?
Перевтілюся в шпака
Коли схоче – неможливо
Зупинити козака.


Рецензии