К енивилин гьиссер

Чир хьун патал к/енивилин михьи гьиссер
Хер хьанвай рик/ шехьиз кьежирзава вилер
Адет тирвал магьидикай регъ тахьанмаз
Гуьзел руша адав агудзавач кифер.

Гъавурда тур зун, тахсиркар ят/а эгер
Вун к/ан хьуни зайифарна зун и тегьер
Вазни сир хьухь и цавари бейхабардиз
Агуддайди вавни и т/ал эхиз тежер.

Ви гьарайдиз т/урфан авай къузни фида
Ашукь я вал , гьазур я зун, ц/узни фида.
Пакагьан югъ фикирдиз гъиз жезвач якъин
Хур падда за  , анжах рик/ ваз гузни фида.


Рецензии