Щодо фiзкультури

Полюбляю фізкультуру.
З вжитку взагалі
я пігули і мікстуру
викреслив, малі.
Бо привчений до порядку.
Звичності набрав
в дня моєму розпорядку
час фізичних вправ.
Є у школі теж уроки.
Втіха - чимала.
Гартувати маєм строки
волю і тіла.
Крос, гімнастика в фаворі,
і футбол - вельми.
За таких обставин хворі
не буваєм ми.
Хто прихільник фізкультури -
вправний і стрункий,
звісно - гарної статури,
сильний і меткий.
Тож звикайте до порядку:
час фізичних вправ
щоб у вашім розпорядку
звичності набрав.

Грудень 2010


Рецензии