В бунгало шось тут забыгало v

А ты чого быз яjцав?

Во імя Батька, Матра j Сына
Vыву собі і ныц ны мію
Ны розлычыты зло j добро
У Глынныj гондэ во.

Бо j ны тырнэта быццам в Кылы,
Шоб хоть на Ксенёк подывытысь
Да вдуматысь: хы, а чого
Іj цыц в jіх ны выдно?

Ах, дак фсіх  jіх собча v робылы!
1 + 6 – скік будэ Сфынок?
І от воны плытуть горшкы:
Андреjка! Ты сексцільн?

А у того Гандріjка vінка ш!
Ну, шо ты! В Зраjілі запыв даv!
Но мы от jідым на машынцы!
Іj за j колінк – ны Мыш.

Плянеткі зь так сышЛісь!
А половынка Натка хваjна ль.
Да мы еj словка j не давалі зь!
І ты паді-паді да пліт!

О, гэты хы3 vурналюгы!
Воны в 7 шкурк залізуть туткы v.
І враз вдруг запраvуть волів:
Так! Ты там с кім, тля, спіш?!

Ох, вітёр із чуvбінк!..
Шас модно v так ф7 тычк.
І мы j аv рты разінь.
Ну, бы моя дэсь 7к. В Яновы каj тіві.

...бо шо дэ в Кізк горыть


Рецензии