I drink to see you

I drink to see you
Got level eakzecli
To travel find
Ship draing soo

Kill me please
Face ever yourself
Make haven been
Doesent have much

Say morning beacose
Good boys tuesday
Like saeson desember
Godbay mi girl

Cake twenty-four
Nomber five seance
September no smoke
October mine dips

Push si looking
It is breakfous


Рецензии