Дагардар

Зама соца йодаш я,
Х1ара денна ший г1а боахаш,
Бустам боацаш яр байта я,
Аз сатувсар дагалоацаш.
Дала даьчог1 раьза я,
Цхьаккха дешац акк ца оалаш,
Безам деношца ч1оаг1лургба,
Аз хьа сий деш, хьа га доахаш.


Рецензии