Поезд жизни

Нагадує життя потяг в дорозі,
З маршрутом лиш в один кінець,
Ту станцію змінить не в змозі -
Кому квиток подарував Творець...

На тім шляху часу не вистачає,
Щоб надивитись світу за вікном -
Природою, що квітне і буяє,
І змилуватись неба полотном...

11-11-19.


Рецензии