Язбаш

Язбаш ишлей ,чечек ача тереклер,
Гюнге багъып узатыла  оьзеклер,
Акъ киречли чархи бойлу сыдралар,
Чертлевюкге битген узун сыргъалар.
Арекден къыш, урлап- урлап яшыртгъын,
Акъ тюс аз деп, нече керен ашатгъан
Акъ мамукъдай къар себелеп бавлагъа,
Буз шишасын тартып ябып кавлагъа .


31.03.2018г.


Рецензии