Гьармут

Ата-анабыз бизге аявлу
Шиьру язылды шогъар байлавлу.
Ата-ананы къолундан бишген
Ким тоюп болар бавда емишден?!
Бир эки гьармут терекде бишди -
Яшлагъа сакълай,тийдирмей тишни :
"-Бу гьармут сагъа,бусу да бугъар,
Дёртге пайласа,бизге де къалар...."
Тек ,биз де дюрбюз ата-аналар:
Уьйге элтгенде ,пайлав башланар:
"-Бу гесек сагъа,бусу да бугъар...."
Алты бёлюкге гьармут тувралар....

09.10.2016г.


Рецензии