Всим посылаем но ласку

И ныважно, що кажуть

А мне не званят и не пишут!
И не спешат помагаты.
Ибо ж я тута в7 им
Не играл на органи.

Кажон занят делами!
А ты тута з БахОМ.
Да пошов ты кудася!
Ты шо, вжэ вмыраеш?

Нет, я так завещане
Но напысав любый кляксы.
Ны чувствую навыть,
Колы трэ до Матра.

И вот я тут дав в7
Ны трохы й нымало бы:
Вершый усякых да фоток, да вальсав …

Не! Ты нынормальный!
Ну, шо в тэбэ – гадосьць
Всэ шмалыш и шпарыш.
Нывжэ так погано всё?

Почему жэ мы рады
Товди но, ек раптом
Ты седыш за правду
Чы просто за странносьци?

Го! Это вжэ слава!
Го! Гэт но пошана ж.
И ты в дураках, гы,
А мы от фсе паньство.

Да, й я був поляком.
И я пинска ж шляхта.
Ныдаром лайдачыв
На чортовых дачках.

Динь-донь!.. люды, здрасьце!
Да шо то вин тамкы?..
Баран жэ, ны йначый:
Звонка диткам в пащы!

Ну, вмиють жэ самкы
Й дзвоныты на празник:
Удар! Щэ удар хвайн –
Похлещ фсих арганав.

Плывэ дин-дон-лада:
Мир, спокуй вам, мамкы!
И хай окормляе
Вас всих Ангел святый.

Ны нада нам вашых
Увагав-пошаный.
Ны гэтому Баба
Саи нагучае.

Спокойно, достойно
Робимо но справу,
Котору вам дав Той,
Хто бачэ и знае. Бо сиеш шо, старчэ,
Й пожнэш дэся в ласцы.

...вот хто но завжды
Морозцы всмыхаецца.
Хоть Дашка й ны мае голосу в ма3


Рецензии