глибока тиша

Глибока тиша.
За вікном світанок спить,
і знов колише,
мене моя блакить.
Думки, заколисала
з ночі
та рани знову кровоточать,
чому ж болить?
Коли пора забути,
давно зів’яла буйна снить,
-серед терен спокути.
Та все болить,
та все болить
і не заснути...


Рецензии