И было то у яновцив

А моvэ, j в Мохренкы

А я, хы, чітал ім стіхі!
Ну, как vе, ведь деті.
А те ухмылялісь собі:
От дедка! Поехал!..

І было то у Дырvыні.
Чы дэ шэ в балбесыj…
В Яновы аv рvалы усі:
Гля! Рэпер прэ в кепцы!

А я… і з гармонё ходыв.
Шоб вэсёло в7 бы v.
Но тількы ув Рудьську дывкы
Дывылыся неvно.

І шо гэто, ну, за муvык!
Ведь скоро вvэ 70.
А він роспускае язык
І бороду чэшэ.

Ну, хто бо ны вмэр у шызі.
Ны j Веня Блаvэнныj?
А шо Достоевскыj робыв
Шэ j з Гоголём дэськы?

Однаvды прыjіха ва в Пыньськ.
Пыньків там ны встрэтіш!
Валерыj дырэктор там был.
С пошано до Стрэльбы.

І от… надарыв я в7 кныvк.
Да ведь самоделкы!
І значыть, поэт ты якыj.
Пісатель?! Комедія!

Чы шо, ты аv і vурналіст?!
Ну, эт вvэ лvэц вэсь мні!
А ну, покаvы хоть ту ксів!
А ну прэч от детак!

Усі v підарасы в педішк.
Ты бач, прыстае тут!
І я ны ходю більш до дзіч.
Бо j зуб но вv адзін.

...ну, от: щэ в нас внукы тыпэркы ж.
Колы вы найшлы жэ и щы


Рецензии