Я прагну Музи

Тебе вночі не вистачає, -
Знов напишу банальні строки.
Лише душа моя все знає,
Чому ми так плекаєм кроки.

Той рух, що нас веде у вічність,
Сповільнення чекає розум.
Чи що вартує нам безпечність,
Коли живемо ми не разом.

Тебе немає, сірий світ
Ледь крізь віконце виглядає.
Коли ми разом, то є мить...
Коли окремо - світ зітхає.

Кохання треба зберігати,
Плекати, пестити відверто.
Серденько рветься геть за грати
Я прагну Музи досі... вперто...


Рецензии