The Wind by James Reeves

            I can get through a doorway without any key,
            And strip the leaves from the great oak tree
            I can drive storm-clouds and shake tall towers,   
            Or steal through a garden and not wake the flowers,
         
            Seas i can move and ships I can sink;
            I can carry a house-top or the scеnt of a pink
            When I am angry I can rave and riot;
            And when I am spent,I lie quiet and quiet.

                James Reeves


я в любую дверь
без ключа войду,
оборву листву
дуба прочного;
расшатаю твердь,
облака порву,
не вспугнув цветка
непорочного,

корабли в морях
утоплю на-раз,
крышу выветрю
нежным посвистом;
полюблю я вас;
погублю я вас,
и,сойдя на нет,
буду по` сердцу.

=
В.К.-У.
=


Рецензии
Мотив "Очи чёрные".

Лара Зингл   09.11.2019 17:40     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.