Чиратсыз килеп булмый

Картая коз кышка таба
Арбасын тартып бара.
Ничек армый, ничек тарта
Тун котэ котэ ара.

Тун тошсэ юл эйбэтлэнэ
Арба тизерэк тэгэри.
Вакыт кышка якыннаша
Э кознен кунеле эрни.

Карлар явып кышка керсэ
Коз ялга китеп бара.
Бер елдан сон генэ эле
Жэйне алыштыра ала.

Сагыныпла бетэ жаны
Планнарын този този.
Хэмдэ тэбигэтнен фасыллары
Чиратсыз килэ алмый.


Рецензии