Уси v Авицэнну чыталы!

Ну, да j Гіпократа всёго

В вонючем мышіном подвале
Vіл дікіj воспітанныj Кот…
Нікто ево тут не карнает.
Он про100 сам всех береvот.

Хм, да!.. Как vе это пак Дятел
Да вдруг, кабы-еслі, j паёт?
Ведь нада бы проста рыдаты
Од гэтакыj воні тут во.

А ты jды да Васю спытаj онь.
Бо он vэ дебіл но. Да j всё.
Ну, Анька Варэніч так каvэ.
Бо мы уsыкнув jіj за попк.

А sо sэ ля ёму тут даты,
Колы він, он, ён, ну, піvон.
Ёму v 25 оно, бачтэ.
А не уvэ дэсь аv 7сот.

Бо v Деда Мороза хтось бачыв.
Да шэ, о, vывого. Давно
Умэр vэ він і но страдае
За вэсь обэзвічаныj род.

А ек ны умрэш ты з мышамы,
Шо ріvуть аv ноздрыsы в Козь.
А ну-ка купы jіj, заразцы,
Отравы страшэнныj! І в боj.

А еслі убіjца ты твары,
То ты v ны росплатыся в ногть.
Ну, рано чы пізно, но Карма
Заvарыть вас на сковородц.

Усё мае сылу обратну j.
Ну, кыньмо камінчык хоть в водк.
Шо, j хвалі ныекыj ны станэ?
А в стенку горошком? Ны в лоб!

А мы от ны прымым удару.
Шо, ты обіvаеш Тігро?
Хо-хо! Дак мысьті будыш хату,
Ох, скоро і мыты радно.

Так мы j выvываем от как-то:
Усі нам у лоб і у нос –
А мы отвічаімо: натэ
2 буца із-под подушок!

Мы вашы замашкы всі знаjім!
От jідымо в поjізды з моньк.
Ну, j бачым: задірісты кляксы!
Аv ноздры вздуваюца к помст!

Ну, мы jім і каvым: хахлячкы!
А ну но ответь, шо за мост
Од вашэj отходыть горлячкы
І аvны… аvно за пупок?

Да, го, гэты медны vа тазікы
Шэ j чакры, колёса паjмот!
У іх Авіцэнна сам – малпа:
Ну, тіп протівірусныj клоп.

Так мы гонды j з вамы гутарым.
Хатіш гуталіну чуток?
То мы заркы ваксы намаvым.
А ты на пірог – твараvок-с.


Рецензии