Д. С. Ш. 1205 Прёт непруха

Шут.
"Прет  непруха.      Прёт  и  прёт.
Прёт  НЕ  пруха.    НЕ  -  и  прёт.
При,  непруха!       При  и  при!
При,  непруха!       При  -  не  при...
Где  же  пруха?" -  "Рот  припри.
При  при  до-.        И  при  при  при-.
При  при  за-.         И  при,  и  при,
при,  припруха!     Пруха,  при!
При  при  до-,        при  за-,  при  при-.
Пруха,  при,           и  при,  и  при!"
                До  1968


Рецензии