Наш свiт

Скільки співу, скільки вроди,
скільки сонця навкруги!..
Пахнуть трави, сяють води,
квіту сиплються сніги!..
Скільки дива, скільки казки,
скільки ніжності й тепла…
Вищий задум, вищі ласки,
вищі всесвіту діла!..

2005


Рецензии