Безодня

Я дихаю вільно та глибоко
закохую в себе чорну безодню,
що розкрила очі так широко,
що я бачу її душу бездонну

Пірнай в мене швидше щосили
заповни всю мене своїм нутром,
скільки тисяч тебе так просили,
щоб ти стала від світу їх муром

Лишайся назавжди зі мною
проникни в мій особистий простір
керуй  як хочеш тілом і головою,
лягай в мою холодну постіль

Розставляй свої речі довкола
ще темніші, ніж твоя душа
починай своє найкраще соло,
про моє безіменне життя

Про любов з відтінком гіркоти ,
що сама обирала для мене,
але мені це все до вподоби,
що на смак до біса вогненне

Ти так спокушаеш майстерно
я хочу вкритися скоріш тобою ,
адже так безмежно і темно,
нарешті я стала сама собою…


Рецензии