Осiнь

(загадка)

Листя жовтим розмалюю,
Потім зовсім їх зірву я
І під стовбур кину  долі,
Хай дерева будуть голі.
Небо буде в фарбі сірій,
Всіх птахів відправлю в вирій.
Дощик буду насилати
Та сестру Зиму чекати.


Рецензии