***

В житті цім лячнім і святім,
Зазнала ти і бурь, і сонця,
Та шлях твій птахом пролетів,
Завмер і глянув у віконце.

У день народження - жива,
І в хаті щось чаклуєш,
Шлем поздоровлення слова,
Ще людям щастя подаруєш.


Рецензии