Я вiдчуваю значно бiльше

Я відчуваю значно  більше,
Ніж може передати слово
Вібрації душі все ширші,
Гадаю, це не випадково.
Я намагаюсь бути чесной
Сама з собою і з природой.
Крокую не дорогой, стежкой -
Наповнюватись щоб свободой.
Шукаю в роздумах питання.
...І йду туди..,
Куди ведуть душі бажання -
...Туди..., де Ти...


Рецензии