Вуч ава захъ авачир?

Завай умуд кутаз жезмач зи ярдик,
Шумуд сефер ада зи рикl тlарна хьи.
Галкlиз даим за лугьузвай гафарик
Зи рикlелай тефир са бед карна хьи.

Зун тек туна вун фидайди гъейридаз
Заз чидайтlа, за вил кьил гьич кьадачир.
Чи кlанивал ашкара я виридаз,
Лагь, ви чамрахъ  вуч ава захъ авачир?


Рецензии