***

Ти казав: «Люди не піддослідні миші»
А я не хочу бути й об’єктом спостереження
З мене досить
Я була ним вдосталь

І лиш з тобою відчула спокій
Лиш ти дав зрозуміти що це таке

Всі ті розмови, і всі ті думки
Всі вечори, що разом провели
Все це допомогло зрозуміти
Як потрібно справді жити

Змінюються цілі, пріорітети
А ти залишаєшся собою
Саме тому я хочу бути з тобою!

Я вдячна долі, що ми зустрілись
І вдячна, що ти мене стерпів
Я буду Господу молитись
Щоб ще не рік зумів…


Рецензии