Поры любви

Що, то було у нас з тобою -
До зір стрічання навесні,
Літо кохання, мов у сні,
А далі осінь із журбою...

Нам не змінити пори року -
Любов розквітне, і зав'яне,
Нею завжди весна нас мане,
А далі осінь дасть уроки...

05-10-19.


Рецензии