Get-back home from the Zalctz-bulrgЪ

First tears
hitten over surface

The heavily the drops
 by me ?
 who asked the сropеss -  пойми  !
 -  Чего-еще -   за Givt  -  !

  -  Ни оттпускайt ъ - прошу  ,  держать не  hand -  а  руку  -  !

 Чордные-чордны-е  дни
Ускользнули
  О-н-и   
          

The very Black-days
  i f  You  -  forget



            Ъ
 


Рецензии