Stop-gunz

Находит осень
нессомненно
мост - за мостом берё-т 

 
 К виску подносит
вилку от шасси  -  да ждёт   ?


 I  feel as if
my eyes got back to the black beneath down Ground  - ?

 Knock it knocking  is
 any-more times
 before 

 -  For sure  -  ^?
   Good-night  ,  Famigo-es  !

 


 


Рецензии