день мамы

Мам, я никогда не устану писать тебе ни стихов, ни прозы.
Для тебя всегда найдутся нужные слова.
Если нет настроения, я подам на "радость" в розыск,
И отыщу немного волшебства.

Ти завжди хочешь дати мені якомога більше
Та для мене це має велику цінність.
Я намагаюсь говорити про це набагато частіше
Та завжди знайду для слів можливість.

Мам, ты заметила как ярко светит солнце?
Надеюсь ты знаешь что это для тебя?
И его лучики искрятся в медленном танце,
Чтобы спокойна была твоя душа.

Мамо, птахи сьогодні для тебе готують концерт.
Всі пісні виключно тобі.
До речі, знайшла біля ліжка конверт?
Я рада що ти є у моїй судьбі.

Хочу каждый день делать приятное и устраивать сюрпризы.
Если бы я умела рисовать-картины были бы тебе.
Ты уже давно не маленькая, но  бываешь по-детски капризна,
В своей по-детски игривой душе.

Я хочу писати тобі на всіх мовах світу,
Але поки можу тільки на двох
Я ще не стала відомим поетом,
Але я знаю що мій разум ще не засох.

***

Та хочу сказати, якщо буде потрібно,
Я віддам тобі свій останній подих, мамо


Рецензии