Са хьармакха вахар

Со елача хана, дог тохалу.
Соца къамаьл де, из волалу.
Безамаш дувцаш седкъаша кlала.
Хийла тарло, са (са) доала дала.

Цун бlаргаша са буне чулоац.
Са сино доаккха доккха оарц.
Са вахар - хьармакха роза.
Цун сибатий товш дола куц.
Аз мара, хийла наха (а), зувц.
Из адам, сона дика довза.

Цо боаржабу са петара ткъам.
Хийла кхетаргдац са хийша къам.
Ши безам шоайла дlахотташ.
Са дега лов хьа духьа яха
Ца кхета мара ер къиза наха
Вайна юкъе пенаш дотташ.

Цунц латтача хана, пха озалу.
Из велакъеж хоза волалу.
Са дега чу дийна кlормацаш гlетт.
Са керага тахан хlама ма хетт.

Гlалгlайче, 5. Лайчила бутт 2019 шу


Рецензии