Одарочка

Дівчинка Одарочка у  саду гуляла,
Дівчинка Одарочка квіточки зривала.
Дівчинка Одарочка робила букетик,
Дівчинко , Одарочко , скажи свій секретик?

ПРИСПІВ

Одарочка,Одарочка,Одарочка ,Даринка,
Одарочка ,Одарочка,неначе намистинка.
Одарочка ,Одарочка нам пісеньку співала,
Одарочка,Одарочка таночок танцювала.

А із тих ромашечок я сплету віночок
І тоді , бабусенько, знов піду таночок.
Буду танцювати я й пісеньку співати,
І в садочку квіточки буду поливати.

ПРИСПІВ

Дівчинка Одарочка гарно танцювала,
А ще й для бабусеньки пісеньку співала.
В дівчинки Одарочки платтячко й хустинка,
І сама ,як квіточка й срібляста росинка.

ПРИСПІВ

04.11.2019 р.


Рецензии