Мамин рушник

Мамин рушник тримаю в руках —
Мамин рушник вишиваний!
Знов повертаюсь у своїх думках,
Знов повертаюсь до мами...

В хату дитинства, в рідній свій дім —
Час безтурботний щасливий!
Затишно й тепло завжди у нім,
В пічці вогонь мерехтливий...

Увечері, після домашніх турбот,
Гурт в нашій хаті збирався.
Линула пісня аж до висот,
В барви рушник убирався...

Час пролітає, збігають роки,
Мами давно вже немає,
Але не в'януть матусі квітки,
Родинним теплом зігрівають.


Рецензии