Двое. У свiт вiкно. пер. М. Цветаевой

Двоє... У світ вікно...
Чому же не сплять?
Може п'ють вино...
Може так сидять...
Де обійми рук
не рознімуть двоє...
В домі кожнім, друг
мiй, вiкно є своє

і не хор вогнів
сутінки висвітлив
вже безсонно мені
від очей твоїх

Розставання… Рок
Ти вікно в ночі ...
Може сто свічок ....
Може три ... Кричи,
Що не знає  розум  мiй спокою
Серед інших тут
i моє вiкно є

Встань,  молися, друг мiй,
до мого чужого
ти вікна живого.


Рецензии