Украiно

Україно, моя ти – молитва,
Ти – рідная серцю земля,
Відбулась не одна уже битва,
Десь вирвами стала рілля.
Україно, за тебе молюся,
Не цураєшся роду свого.
До тебе я вічно горнуся,
Спішу до порогу твого.

ПРИСПІВ

Україно, Україно, Україно – краю мій,
Україно, Україно, впасти, рідна, ти не смій!
Україно, Україно, Україно, ти за все мене прости,
Україно, Україно, я – твій син, а ненька – ти.

Україно, моя берегине,
За тебе я щиро молюсь.
Молитва за тебе все лине,
Тобою я, рідна, горджусь.
Україно моя нездоланна,
Нескорена всі ці віки,
Співають тобі всі «Осанна»,
До тебе ведуть всі стежки.

ПРИСПІВ

Україно, моя ти святине,
Серця твого я чую биття,
До тебе любов не остине
На протязі всього життя.
Україно, моя Україно ,
Нікому тебе скорить,
Не поставлять тебе на коліна,
І славень твій всюди звучить.

ПРИСПІВ

04.11.2019 р.


Рецензии