Бажаний!

Я завжди пам'ятатиму той день
Коли зустрілися з тобою!
Наповнений він чарами пісень!
Палкою юністю, любов'ю!

Сузір'я в небесах на двох
Засяяло! Заворожило!
У ту хвилину свідок Бог
Серденька нам заполонило!

Враз коса моя дівоча
Впала на плечі.Мій коханий!
Заполонили сльози очі
Єдиний!Милий і бажаний!

Стояли поруч ми удвох
Закохані.Майже до ранку
І загадали таємницю
Кохання буде до останку!


Рецензии