Every human in every day must discover beautiful

Every human in every day must discover beautiful ...
It gives beautiful smile on the face ...
It gives smile in the heart and in the soul ...
It creates success ...
This is a success both in private life and in society ...
This is the Golden Ratio for all attitudes ...
This best attitude and problem solution ...


Каждый человек в каждый день должен открывать для себя прекрасное ...
Это дает красивую улыбку на лице ...
Это дает улыбку в сердце и в душе ...
Это создает успех ...
Это успех как в личной жизни, так и в обществе ...
Это золотое сечение для всех отношений ...
Это лучшее отношение и решение проблемы ...


Hvert menneske i hver dag m; oppdage vakkert...
Det gir vakkert smile p; ansiktet...
Det gir smile i hjertet og i sjel...
Det skaper suksess ...
Dette er suksess b;de i privat livet og i samfunnet...
Dette er det Gylne Ratio for alle holdninger...
Dette beste holdninger og problem l;sning...


Zoja Sperstad


Рецензии