В гушы ны свыsэ ныц шэ ля псыsэj,

Шо дэся jідуть далеj

Бродіт-гуляет серебряныj ветер
По всеj івановскоj вvэ!
Но нам не светіт ведь быть ля Светкі
Бліvэ, чем ктося з браткэj.

От мы j клубкуем гонды ля кветак
А быз якых навыть кепк.
Шыя замэрзнэ разве у мерзкых
Онь матерsінніков sэнь.

Будэ шэ j вэчор кал фанарэj vэ, х.
І, ну, уj, разе то vех,
Шо, баjструкы бы, круvать опэнькы
І на вакзаль каля белк.

Стыдно мні j, деду. Ушы бо реvет
Мова младых лаборэj.
Да чы но скаvыш шося звыретам.
Ты vэ ля jіх даv ны піп.


Рецензии