Никак не дойду

    Ніяк  не  дійду – забери.

Ти  до  себе  мене  забери,
Залишився  лиш  крок  до  зими,
Забери,  не  пускай  більше  з  рук,
Щоб  не  було  між  нами  розлук.

Принеси  мені  каву  чи  чай,
Залюби,  зацілуй,  закачай,
Так,  щоб  серце  у  грудях – тьох,  тьох,
Бо  серце  одне  в  нас  на  двох.

Листопад – ніби  вечір  неділі,
Хмари  в  небі  якісь  поруділі,
Якщо  можеш  тримати – тримай,
Бо  без  тебе  так  скучно – ти  знай.

Ти  поклич  і  я  прилечу,
Пирогів  тобі  напечу,
Буду  дивитись  у  твоє  вікно,
На  душі  буде  спокій,  тепло.

Визволи  мене  від  хандри,
Ти  до  себе  мене  забери,
Мої  руки  зігрій – крижані,
І  не  будемо  більше  одні.

Вже  птахи  не  співають  пісень,
І  коротший  вже  робиться  день,
Залишився  лиш  крок  до  зими,
Сама  ніяк  не  дійду – забери...

Автор;  Н.П.Рубан.


Рецензии