В Судак то мы моvым sэ с повсьць

Залізты і взеты медов

С гарячім пріветам мы мчім прам до гэршкыj,
Шо далі нам новенькі зь дом.
І навыть, адvэ v, но про jіх но j тут песні s
Са j Ангелам святым паjОМ.

У нас в бабы 7кы оно шо цюкеркы ш
Да і но, гы-гых, патіфон.
А старосць догледыть чы нека хоть нэтра,
Котору содэрvыть та Козк.

В судах нету sесця: набра внучок креjдіт,
Шо зарэ улад отдаёть.
І гынуть но всекы прыборы да ленты
Да лакы са краскы  в коморц.

А мы чы хоть оjцец якыj jім духовныj.
Ну, крёсныj. Ага, зары во,
Шоб хоть бык чево-та па дому памоч чым.
Забыты хоть дошок пар сот.

Ны вош ны j пытае, чы годэ 3ваты
Тут во у вонючым хлівов
Мышат да 100 осыj да сыросьці ноччу
Якомуся із Кобзаров.

Нам чаjнік поладыв, дывы но, немчара.
І навыть дэсь вішалку здохл,
Шо в тэjі vэ Гадынк дід екся 3мае
Да jідэ на місяць в газовнь.
Оно шоб маманя гомзоль.

Легко ведь досма3вать хвор
Лыхых Козіроvок в 40.
Ну, номыр такыj на домокл,
Шо в лабор шэ гріе чуток.


Рецензии