Зазноба

Я бачу небо червоне,
I у тому небi луна.
Вона така гарна особа,
Що iз-за неї на серцi бiда!

В неї такi очi яснi,
Як зiрочка на нашему небi,
Бо мабуть мої сподiвання напарасни,
Але у головi думки дуже шаленi!

Я зрозумiв... Ти для мене хвороба!
Люди таке почуття називають кохання.
Так, ти для мене улюблена зазноба,
Але ти чхати хотiла на моє кохання!


Рецензии