Два келихи вина

Два келихи вина , наповнені тобою ,
Запалені свічки палахкотять.
Перед спокусою такою я не встою…
Бажання пить вино і танцювать.

Два келихи вина вже на столі чекають,
Вже линуть звуки музики легкі,
Закохані серця божественно кохають,
А поцілунки щирі і палкі.

Два келихи вина, два келихи спокуси,
Дурманять ароматом на столі.
Свічки палахкотять – спокусі віддаюся.
На скрипках виграють нам скрипалі.

Два келихи вина, наповнені по вінця,
І вечір при свічках лишень для нас.
І знов дзвін кришталю відлунням аж понісся,
Й заграли скрипалі для нас романс.

Два келихи вина і погляд таємничий,
Свічки і музика, і поряд ти.
На жаль, швидко збіга цей вечір романтичний ,
Та залишив у пам’яті сліди.

02.11.2019 р.


Рецензии